Lemeztöredezettség okozhatja a következő hibát? (bőv. Lent)
A rendszervisszaállítás egyáltalán nem indult el, csináltam vírusírást, képmrogrampucolást, egy az egyben szoftveresen kipucoltam a gépet, de nem oldotta meg a gondot - annyi volt, hogy rákattoltam, homokóra egy másodpercig, aztán semmi.
Most csinálom a lemeztöredezettségmentesítést, és a töredezett fájlok között nem egy van, aminek a rendszervisszaállításban szerepe van. Lehet ez a hiba oka? Googleban kerestem, de nem találtam sok okosságot, reméltem, valaki hallott már róla.
Üdv
Próbáld meg estet:
Ha nem segít akkor javító telepítés, de azt hiszem hogy a nagy vírus irtásban, valami rendszer fajlót kitöröltél, ezert a javító telepítés segíthet, a blogban megtalálod azt is.
Javító telepítés csak rontott a helyzeten, teljes újrahúzás lett belőle, de most már legalább tudom, mit nem kell felengedni a gépre.
Ha csak két nappal előbb kapom az utolsó választ, lehet, ezt megspórolta volna... :S Valószínűleg ez lehetett a gond, amit belinkeltél, megoldotta volna. De most már ennyivel is okosabb vagyok, elmentem a linket, köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!