Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki küldte? hogyan? légyszíves...

Ki küldte? hogyan? légyszíves válaszolj ha tudsz

Figyelt kérdés

Tudsz valamit a Vírusokról mármint az internetesről. egyszer sem történt velem még ilyen mint most, ki is írtam, több 200 ismerősömnek egy furcsa linket küldött magától a messengerem. de mások is jártak így. az United States=Amerikai Egyesült Államokból lépett be valaki a facemba és az küldte, de mások is jártak így;(( Miez? ki csinálja, tudsz erről valamit?

ki lép be a fiokomba és hogyan? több ismerősömnek is be léptek a héten most nekem

2023. jan. 17. 23:41
 1/4 anonim válasza:
48%

Minnél hamarabb másodlagos emailt is állitsd be és változtass bonyolult jelszót mert lehet hogy nem fogsz tudni majd belépni.

Nekem igy szünt meg tavaly, nem tudtam belépni és nem volt másodlagos email cimem...

2023. jan. 17. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem 2 telefonszam és egy email van hozzá adva
2023. jan. 17. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, én nem értek hozzá, de annyi jutott eszembe, hogy vigyázz a csak olyan sima linkekkel, ami oldalakat nem ismered, és valaki "elküldi" neked, arra tehát ne kattints rá, másik, nemtom, hogy ezt pl vírusirtóval ki lehet-e szedni. pl nod32 online scanner, vagy avast browserben eleve lehet, hogy nézi másképpen is a vírusokat, azt nemtom. Én, mégegyszer mondom; nem értek hozzá.
2023. jan. 18. 02:24
 4/4 anonim ***** válasza:
*szóval ha vírusos linkre kattintasz ott a közösségi oldalon belül,akkor lehet, hogy úgy érzékeli, mintha te is elküldenéd mindenkinek, és akkor elküldődik a te ismerőseidnek is mindnekinek automatikusan,ha rámész.
2023. jan. 18. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!