Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tudok kezdeni állandó...

Mit tudok kezdeni állandó chates zaklatóval?

Figyelt kérdés

Rengeteg ember írogatott már rám chaten, akiket finoman, de hárítottam,azaz visszautasítottam, de szövődtek barátságok is.

Viszont, van egy hapsi, nem emlékszem rá a sok közül, folyton írogat nekem chaten,hogy elmebeteg vagyok és ilyesmik..,és mire visszaírnék,vagy letiltanám megelőz..Újra és újra feloldja, ír valami csúnyát, szekál és utána abban a pillanatban tilt.Esélyem sincs reagálásra, és úgy tűnik bármennyiszer is tiltom le, vagy regisztrál újat vagy korábbiakról ír. Mit tudok tenni ellene? Hiába jelentgetem az adminnál,úgy sem foglalkozik vele. Emiatt az egy hülye miatt nem akarok otthagyni az oldalt, mert szeretek felmenni beszélgetni..de kezdek nagyon besokallni az ilyen idiótáktól.

2022. dec. 29. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen oldal? Ez?

Egyszerűen ne foglalkozz vele, vagy csinálj egy új profilt.

2022. dec. 29. 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Meg kell tenni a rendőrségen a feljelentést.

Ne hidd, hogy nem foglalkoznak vele. Lehet, hogy egy 15 éve még tojtak volna rá, de most már konkrétan kiberbűnözéssel foglalkozó szakemberei is vannak a rendőrségnek.

2022. dec. 29. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Tiltsd le, szard le.
2022. dec. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!