Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van egy low profileos videókár...

Van egy low profileos videókártyám, de nincs hozzá kicsi hátlap. Valahogy lefűrészelhetem hogy kicsi legyen? Valaki csinált már ilyet? Jó megoldás?

Figyelt kérdés
Hiába low profilos, de nagy a hátlapja. Gondoltam ízekre szedem :D :D

2022. dec. 25. 04:17
A kérdező szavazást indított:
persze
nem
5 szavazat
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Annak mi ételme van?! Csavarok fogják a nyákhoz egyszerűen lecsavarozod róla és használod anélkül. Egyedül arra kell ügyelni, mikor megjelenítőket csatlakoztatol hozzá, hogy ki ne mozduljon a foglalatból a kártya.
2022. dec. 25. 05:37
 2/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Amúgy melyik irányból nagy?
2022. dec. 25. 05:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, kontár munka. De végülis láttam én már olyat is, hogy szimpla csavarral volt összecsavarozva a notebook burkolata, mert nyomta szét a zsanér. Egy az egyben alul felül bele volt hajtva a burkolatba szimplán 2-3 csavar. Még csak nem is ott ahol alapból a csavar hely van. Persze utána nem adott képet, mert sikerült átlökni a csavart a kijelző szalag kábelen. Olyat is láttam, hogy mindenhol volt paszta kenés az alaplaptól a memória modulokon át kb még a tápegység vezetéken is, de a cpu és a hűtő közé nem tettek, mert szerinte felesleges. Próbálta, de nem lett "jobb".
2022. dec. 25. 08:10
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 es attol jobb lett hogy bemazolta belsejet?

lehet kapni hatlapot veszel majd

addig meg nelkule hasznald

inkabb akkor mar atalakithatnad a meglevot ha venni nem akarsz (es ha atlehet/tudod)

2022. dec. 25. 09:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem direkt mázolta, csak összefogdosta pasztás kézzel belül és leszarta, hogy jutott mindenhova :D

2022. dec. 25. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!