Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen ingyenes vírusirtót...

Milyen ingyenes vírusirtót használjak a Windows 10-emre?

Figyelt kérdés
Avast Free nem segített, mert random eltűntek Word dokumentumok. Egyszer összeesett a gép és azóta azokat sehol se találom.

2022. dec. 8. 09:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Defender.
2022. dec. 8. 09:48
 2/14 A kérdező kommentje:
TotalaV milyen?
2022. dec. 8. 10:06
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Statisztikák szerint a Windows saját vírusirtója (Defender) a jelenlegi legjobb ingyenes vírusirtó.
2022. dec. 8. 10:27
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Az emberi hülyeség ellen sajnos semmilyen vírusirtó nem véd. Nekem a harminc évem alatt 2x volt komolyabb vírusos ügyem, de mindkét alkalommal tudtam, hogy azt mi okozta. (Nyilván nem a semmi)
2022. dec. 8. 10:29
 5/14 A kérdező kommentje:
4, Nem kattintgattam össze-vissza semmire, nem töltöttem le semmit. Szóval nem tudom honnét van.
2022. dec. 8. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy összeomlott a rendszer még nem feltétlen vírus miatt van, ilyet a windows néha csinál.

Mondjuk az se igaz, hogy nem töltöttél le semmit, mert valahonnan csak meg van az Avast free. Ráadásul, ha rossz helyről töltöd lr, pl. weblapról, ami úgy néz ki, mint az eredeti, de valójában egy scam site, akkor maga az Avast is lehet vírusos. De ez igaz minden progtamra, amit netről telepítesz.

Egy lemez ellenőrzést amúgy javaslok futtatni. Meg ahogy mondták, a defendert nem érdemes lecserélni

2022. dec. 8. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Az ingyenes vírusírtók:

[link]

A Windows Defender nem tudom miért, de mindig a lesajnált antivírus szoftver szerepét kapja, pedig egyáltalán nem rossz.

[link]

Oké, tavalyi cikk, de egy év alatt nem hiszem, hogy nagyban változott volna a kép.

2022. dec. 8. 18:02
 8/14 anonim ***** válasza:
36%
AVIRA a legjobb.
2022. dec. 9. 00:04
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
avast, avg, avira, válassz
2022. dec. 9. 06:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Az Avast és AVG egy kaptafa, meg majdnem az Avira is. Nem ér semmit, de legalább folyamatosan bombáz a hülyeségével, és irreálisan lelassítja a gépet. Talán három közül az Avira a legvállalhatóbb, de összességében a Windows Defendert ajánlanám. Az mindig kompatibilis lesz a rendszerrel.
2022. dec. 12. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!