Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Betalált egy rambler.ru -val...

Betalált egy rambler.ru -val scammelő ember. Nem tudott megszerezni semmit, de azért jelszót cseréltem mindenen. Hogyan működik ez a rambler ru? Mit csinál?

Figyelt kérdés

Konkrétan vettem volna egy accountot, emaillel, természetesen az emailhez nem tartozott account.

A rambleres emailbe amit a scammer adott beléptem böngészőből. (előtte ki voltak törölve a cookiek, előzmények, minden).

Szóval ha én a böngészőmből belépek erre az oldalra akkor az mit csinál? Mit tud csinálni? Jó lenne ha valaki elmagyarázná aki ért hozzá.

Azt olvastam hogy játék fiókokat lopnak vele, és milyen érdekes, pont egy játék fiókot vettem volna.

2022. dec. 7. 01:31
 1/1 anonim válasza:
Játék profilt sose vegyél mind kamu
2022. dec. 24. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!