Melyik a legjobb vírusirtó program PC-re es telefonra egyaránt amiben van VPN fuunkció? Az ár nem számít.
Legjobb vírusírtó: megelőzés, ne kattintsunk rá mindenféle hülyeségre
Legjobb VPN: attól függ mire kell, de ha anonimitásra, akkor TOR (bár ez nem VPN), vagy mullvad-ról hallottam, hogy jó
Nem árt ha van, de ad egy fals biztonság érzetet.
Persze értem én, magyar torrent kultúrában mindenki random exe file-okat tölt le, aztán csodálkozik, hogy lassú a gép xd
Mi a baj amúgy a defenderrel?
Miért nem jó külön VPN?
Nincs különösebb rossz tapasztalatom vele. Nálam hozzáértőbb emberketől úgy hallottam, hogy nem olyan biztonságos, így az általad említett biztonságérzet miatt szeretnék olyat ami nem hagy cserben.
A VPN-t pedig csak a kényelem szempontjából lenne jobb ha nem lenne külön, így nem kell két különböuő helyre előfizetni.
A Kaspersky-ben van VPN is. Van ingyenes verziója (a vírusírtónak és a VPN-nek is, az ingyenes vírusírtó egész jó, az ingyenes VPN napi 200 Mb-ot ad, ez nem túl sok).
Ez az ingyenes vírusírtójuk: [link] Csak Angol nyelven érhető el, és az Angol oldalt kell nézni a letöltéshez. A VPN-t automatikusan telepíteni fogja a vírusírtóval együtt, és elérhető a napi 200 Mb, és egy (véletlenszerű) szerverre tudsz vele csatlakozni.
Ha előfizetnél rá, itt tudod megnézni az árakat: [link]
A Kaspersky ingyenes vírusvédője egyébként ugyanazt az adatbázist használja, mint a prémium verzió, otthoni használatra bőven elegendő ez.
Én azt ajánlom, hogy tedd fel mellé még a ProtonVPN ingyenest: [link] Ez korlátlan adatforgalmat ad, és ingyenessel Holland, USA és Japán szerverekre csatlakozhatsz. A hozzánk legközelebbi Holland szerveren átlag 200-400 Mbit/s a sebesség, ez bőven elég HD videókhoz, meg mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!