A Firefox (és az opera is ezt irja ki) nem találja a kiszolgálót a (z) www.ĹŁÚ>©ikśŽ*÷+ĚeçqÄ—cŹď×=Ű ĺČ•i (ńft=Čzű0©ÉĺăfŚc+.com helyen. Miért adja ezt ki mindig?
Figyelt kérdés
A problémám az hogy a barátoméknak piszok sz** gépük van tán vírus is van rajta :S Az eset védi nem talál semmit ahhoz képest 3 kártevőt is találtam kémkeresővel v mivel:S nem tom az angol nevét:)
Szóval: Bármilyen oldalt ha megnyitok akkor kijön 1 ablakon belül többször is egy olyan fül h probléma az oldal keresésekkor amikor én nem is nyitottam új lapot!
Olyankor csinálja amikor megnyitok új lapot,vagy az adott lapon belül például megnyitok egy alkalmazást facebookon és kiad 3olyan lapot h probléma...de közben a fészbook meg normálisan működik tovább csak idegesítő hogy mindig ki kell ixelni meg nem tudok normálisan cikket olvasni vagy bármi...:@ Kérlek segítsetek:)Köszi Remélem érthető volt és a problémámat értitek:)
2010. szept. 29. 12:35
1/9 anonim válasza:
Ennél az "oldalnál" nem csodálom ha hibát ír ki...
3/9 anonim válasza:
Tele van a géped trójaival, féreggel, akármivel. Ezen már csak egy formázás segíthet.
4/9 anonim válasza:
egyet értek de ha nem feltétlen akarsz formázni rkjál fel egy Kaspersky Internet Security 2011 ki írt mindet
6/9 anonim válasza:
itt van ezeket fogta meg pedig csak ma tetem fel [link]
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat letöltöm azt a progit ha nem sikerülne azzal mivel és hogyan formázok ???Bocsi nem nagyon értek hozzá:D
2010. szept. 30. 21:12
8/9 anonim válasza:
Lemented a saját dolgaidat, aztán törlöd az operációs rendszert, vírusirtás és lehet újra telepíteni CD-ről.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. okt. 2. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!