Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Fel tudok telepíteni egy...

Fel tudok telepíteni egy adott szerkesztő szoftvert valahogy többször egy gépre?

Figyelt kérdés

Olyan 3d szerkesztővel dolgozom sokszor amihez kellenek pluginok, sokszor ezek a pluginok eléggé főzöttek és belenyúlnak a programba, volt ami teljesen használhatatlanná tette az alap programot.

Ezért kéne egyfajta karantén. Többször felrakni ugyanazt a programot és a pluginokat külön-külön kipróbálni ilyenkor egy "karantén" verzión.

De ugye program files, stb nem tudom. Jelenlegi tudásom szerint windowsra egy rendszerre egy programból csak egyet lehet feltenni nem így van?

2022. nov. 10. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Az lenne a jó ha ez a progi meglenne portable (hordozható) változatban. Így ugyanis tök könnyű lenne megoldani amit akarsz.

De lehet az eredeti ötletre is tud valaki valamit..

2022. nov. 10. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja az jutott még eszembe hogy vannak programok amikkel létre lehet hozni portable verziókat. Szóval ha nem találod meg a neten, még te is csinálhatsz egyet - hátha bejön alapon.

De ha tud valaki jobbat, én is kiváncsi vagyok :)

2022. nov. 10. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Milyen programot javasolnál erre? Amúgy a 3d studio max programról van szó, ezerféle kiegészítő van hozzá, de volt olyan ami tényleg szanaszét vágta az egészet.
2022. nov. 10. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
2022. nov. 11. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!