Indamail-be hibátlanul beléptem, utána kiléptem. Visszalépéskor miért fogad az alábbi hibaüzi:"...amennyiben új domainre váltottál..."?
A többi indamail-embe eleve be se enged, hanem egyből ezt a hibaüzit jelenteti meg, tehát az alábbit:
Semmiféle új domain-re nem emlékszem, hogy váltottam volna...
Hogyan tudnék belépni? Évek óta hibátlanul be tudok lépni az összes indamail címembe, ugyanolyan módon. Kivéve ma.
Ja, csinál ilyen kunsztokat a vezető/tulajdonosváltás óta.
Remélem sikerül pár oldalfrissítés után, nekem az kellett hozzá, hogy abbahagyja.
Köszi a tapasztalatod. :) Reménykedem... Holnap, azaz ma napközben próbálkozom ismét, hátha csak tényleg szeszély...
Milyen tulajváltás? Lehet h csak át kéne írnom "indamail"-ról valami másra, és akkor simán beended? Csak akkor mire... Vagy a "pont" után más az url? Indamail-com -ra változott volna, vagy ilyesmi?
Megint vagyok, igazad volt, úgy fest, valami szeszély... Szóval megint próbáltam, már működött. :)
Köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!