Le lehet zárni úgy egy adat hordozót (pendrive, micro / SD kártyát), hogy azt ne lehessen formázni, törölni vagy módosítani de olvasni lehessen?
Úgy le lehet zárni egy adat hordozót (hdd/ssd), hogy azt ne lehessen formázni, törölni se módosítani se olvasni. Csak jelszó megadás után.
De te nem ezt keresed.
#1: Valószínű van rá lehetőség... Mindenre is van pont ezért az egyik legcsodálatosabb dolog az informatika (nekem).
Kólauborkáva: nagyon köszönöm a tippet gondoltam rá én is. De te megerősítetted bennem a gyanút, hogy valószínű Ki is próbáltam, teszteltem és valóban jól működik (sniccer és egy kis pillanatragasztóval sosem törlödő élményt lehet csinálni XD)
#3 Valóban nem ez volt a kérdés :( De azért köszönöm!
Köszönöm mindenki válaszát!!!
"pendrive, SD kártya" az olyan mint a floppy. Akkor törlődik amikor a legkevésbé számítasz rá..
Összeeggyeztethetetlen a "sosem törlödő élmény"-el... 😁
Ilyen létezik, de ha megvan nyitva - az adatok mókolásától ez sem véd meg:
Adtak ki zenét pendrájvon (talán a Tankcsapda is?), azt nem lehet módosítani. Nem hiszem hogy ez háztáji használtra elérhető lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!