Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan férhetek hozzá?

Hogyan férhetek hozzá?

Figyelt kérdés
Megtaláltam a padláson a gyerekként használt régi számítógépet. Emlékszem,hogy volt egy rózsaszín CD régen,amin volt sok játék. Ezért akartam megtalálni a gépet,nosztalgiázni. A PC nem kapcsol be,de szétszedtem,és benne volt a CD. Kipróbáltam a jelenlegi gépen,és felül azt mutatja,hogy 11 bitcoin. Képet is tudok küldeni annak,aki segíteni tudna benne. Szaküzletbe nem merem bevinni. Ez most létező,valódi értékkel bíró coin,vagy valamilyen játékos fizetőeszköz? Utóbbit azért találom értelmetlennek,mert mikor én voltam gyerek,akkor semmit nem ért a bitcoin,talán 20 dollárt. Hogyan férhetek hozzá?
2022. szept. 27. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De hol és miben írja, hogy van 11 BTC-on? Képet nem mutattál.
2022. szept. 28. 01:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egy képernyő mentést tegyél fel ide, és megszakértjük a dolgot.
2022. szept. 28. 07:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
BTC billentyűzethez driver. :D
2022. szept. 28. 09:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Kiderült a dolog. Csak valamiféle pontokat jelent,mert ahányszor belépek egy játékba,levesz egy pontot. Már 0 BTC ír,és nem enged bele egy játéba se.
2022. okt. 9. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!