Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek ez jó?

Szerintetek ez jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valamelyik nap a chrome bővítményeim közé feltelepítettem az avg online security-t. Nektek mi a véleményetek róla? Nekem nagyon tetszik!

2022. szept. 22. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Fölösleges erőforrástzabáló bővítmény
2022. szept. 22. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Attól, hogy benne van a nevében, hogy security még nem lesz semmi haszna, töröld ki. Józan és Windows Defender, pont elég.
2022. szept. 23. 01:26
 3/6 A kérdező kommentje:
van eset is a gépemen de ez az avg nem használ erőforrást, és letiltja az engwm követő hirdetéseket
2022. szept. 23. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden program erőforrást használ. Ez a letiltja a követő hirdetéseket propaganda látom működik, úgy mint a VPN-nél, hogy folyamatosan lekövetnek és mindenképpen el kell rejtened magad :D Tudod egyáltalán, hogy mit jelent ez? Nem, senki nem követ téged. Vannak szolgáltatások, mint pl a Google Ads, ami az alapján fogja mutatni a weboldalakon a reklámokat, hogy milyen oldalakat látogattál meg, mire kerestél, milyen hirdetésekre kattintottál, így kevesebb valószínűséggel fog olyan hirdetéseket mutatni, ami egy cseppet sem érdekel téged. Ezt egy algoritmus csinálja, és senki nem fér hozzá. Ha nem tetszenek a hirdetések, arra van külön blokkoló.
2022. szept. 23. 09:40
 5/6 A kérdező kommentje:

4-es igen tudommit jelent.

2-es én nem bízok a defenderben

2022. szept. 23. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
35%
Akkor ne bízz, szemeteld tele a géped felőlünk
2022. szept. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!