Feltörték! Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Feltörték az msn-em és az e-mail címem nem tudok belépni mivel nem enged be a jelszavammal.A jelszavam elég bonyolult volt szinte lehetetlen kitalálni így valami programra gyanakszom. Azért is fontos mert minden közösségi oldalam erre a címre van regisztrálva így törölni sem tudom mert megerősítést kérnének e-mailben.Mit tudok tenni? Rendőrség?2010. szept. 26. 11:48
1/4 anonim válasza:
Ha bonyolult jelszót fel tudott törni, akkor nem valószínű hogy bármi nyomot hagyott volna maga után. Gyanakszol valakire? Volt oka rá hogy feltörjön? Mert az egyszeri ember fiókjait nem szokták csak úgy ok nélkül törni... A rendőrségre sztem fölösleges menni, úgy sem veszik komolyan.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ártottam senkinek nem is vagyok híres ember nem tudom kinek álltam az útjában.De így vissza tud élni a nevemmel adataimmal és ez zavar engem a legjobban.
2010. szept. 26. 12:14
3/4 anonim válasza:
Rendőrség xD... Ők elég bután fognak rád nézni.
Aki egy internetes közösségi oldalon elhisz bárkinek bármit... Nos az finoman szólva buta.
Mit tudsz tenni? Írhatsz a közösségi oldalnak, hogy feltörtek, és némelyik törölni is fog. Szólhatsz az ismerőseidnek is, hogy feltörték, ne higyjenek annak az adatlapnak. És csinálsz egy másik e-mailt, újratelepítesz és használsz rendes vírusirtót+tűzfalat...
4/4 anonim válasza:
nekem is Feltörték és én nekem csak msnm kellet nekik de én meg változtattam a msn jelszavát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!