Azzal, hogy belépek egy discord szerverre lehet vírusos a gépem?
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 22:38
1/4 anonim válasza:
nem, ha nem töltesz le és telepítesz semmit.
2/4 anonim válasza:
Ezt a kérdést én írtam még: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Nálam nem tudni, hogy mi lehetett, de soha többet nem fogok Discord klienst használni. Ha nagyon muszáj megnyitom böngészőben, aztán ha bezárom akkor remélhetőleg nem fog semmit a "háttérben futtatni" ami szarrá terheli a gépem.
Nyilván nem vírus volt, de ez az egész anomália elég volt ahhoz, hogy elengedjem örökre a Discord használatát.
3/4 anonim válasza:
2
Valamit elállítottál, mert éppen arról híres a Discord, hogy nagyon kicsi az erőforrás igénye, pont játékokhoz van tervezve. Én több éve használok Discordot, és soha nem volt vele ilyen gondom, és mást se hallottam hasonló gonddal.
4/4 anonim válasza:
2 Nem a Discorddal volt baj nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!