Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusírtót ajánlotok...

Milyen vírusírtót ajánlotok ami ingyenes de hatékony?

Figyelt kérdés

kaspersky nem érdekel az oroszok miatt.

Windows Defendert ismerem de nekem az nem elég hatékony szóval ezen lépjünk túl.

2022. szept. 8. 11:40
A kérdező szavazást indított:
K7
Mcaffe
Avira
G Data
Avira
Avast
AVG
Panda
Norton
Vipre, Comodo, Trend micro stb.. hozzászolássba irhattok
3 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Mindenki írja le hogy neki mi vált be és régóta használja vagy sem
2022. szept. 8. 11:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Malwarebytes az alap nálam
2022. szept. 8. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:
bitdefender free vélemények?
2022. szept. 8. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

A felsoroltak közül egyik sem. Én a Malwarebytest ajánlom. Én a Windows Biztonság helyett használom 3 éve, sokkal jobb, sokkal több mindent meg fog, és ami a legjobb: Nincs eldugva a kivételek kezelésére szolgáló beállítás, mint a gyári Windowsos vírusírtónál (Ha nevezhetjük vírusirtónak).

2022. szept. 8. 11:58
 5/7 A kérdező kommentje:

#3 ESET-et szerettem de mióta nincs havi ujságos kulcs azóta felejtős nálam. Kaspersky Free security cloud is nagyon hatékony volt és az is tetszett mert magas volt a detectionja 98-99%.

De mióta hallani hogy oroszok minden eszközt felhasználnak hogy ártsanak azóta a kaspersky is tiltólistás nálam.

2022. szept. 8. 12:07
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Igen. Nekem malwarebytes mellé kellene egy vírusírtó is aminek van valósidejü védelme. Malwarebytest malware pucolásra használom.
2022. szept. 8. 12:08
 7/7 anonim válasza:
74%
clamav + gufw+ rkhunter
2022. szept. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!