Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szoftvertesztelőnek tényleg...

Szoftvertesztelőnek tényleg nem kell IT-s véna?

Figyelt kérdés
Azt olvastam egy cikkben, hogy szoftvertesztelői munkakör esetében téves az a hiedelem, hogy technikai beállítottság/ IT-s véna szükséges, vagy érteni kell a programozáshoz stb. De akkor mi alapján választanak ki valakit arra a munkakörre? Nem az lesz úgyis előnyben, aki geek?

2022. szept. 1. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Linkeld a cikket legyszi, engem is erdekel.
2022. szept. 1. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
2022. szept. 1. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugy latom ez manualis tesztelesrol szol, ahhoz valoban nem kell, sima betanitott munka.
2022. szept. 1. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kódolni valóban nem kell (kivéve persze ha autoamatizálsz), de én nem mondanám, hogy semennyire sem kell az IT véna. Mindenképp kell, hogy jól feltaláld magad rendszerekben, jól tudjad értelmezni és feltérképezni az útvonalakat. Ezt lehet nem pont IT vénák nevezik, de egyfajta "sima felhasználónál nagyobb" rálátást, affinitást jelent amire gondolok.
2022. szept. 1. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért a "pénzcentrum", "prog.hu", "pcforum.hu", meg hasonló weboldalak a Blikk szintjén állnak szakmaiságot illetően.
2022. szept. 2. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!