Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi a baj a laptopommal?

Mi a baj a laptopommal?

Figyelt kérdés
Egy erős I7-es processzor, 8gb RAM 4gb videokártya 2019-es Lenovo Legion y 540 4.6 GHz. Egy jó fél évvel ezelőttig vitt minden játékot, majd azt vettem észre, hogy a Watch Dogs Legiont lassabban viszi, majd pedig ugyanígy a gyengébb játékokkal is ezt csinálta. Elvittem kiporolni, mivel elég sok volt benne, de úgy sem lett jobb. Most már konkrétan a sima 4 et sem viszi alap grafikán, eddig meg full grafikán vitte 60fps+. A mai nap már az internetet sem volt hajlandó vinni, a YouTube-ra is 15 percet kell várni. Mi a baj vele, mindjárt kiba*?om a k*rva isten fa**ába

2022. aug. 30. 11:34
 1/7 A kérdező kommentje:
Sims 4-et bocsi csak már ideges vagyok!!!
2022. aug. 30. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Rendszer mikori rajta? mert ha a túlmelegedést kizárhatjuk, akkor szoftveres oldalon kell keresni inkább a megoldást. Lehet valamit beszedtél, vagy már simán csak régóta rajta van a rendszer és valami összegubancolódott.
2022. aug. 30. 11:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Windows 11
2022. aug. 30. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Indíts el egy feladatkezelőt, úgy hogy nincs semmi megnyitva, nézzük meg hogy proci, háttértár stb nincs-e terhelve úgy hogy látszólag nem használsz semmit, hátha bányászvírus vagy hasonló terheli a háttérben a gépet, emiatt lassult be.
2022. aug. 30. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Elromolhatott a dedikált gpu, és az integráltat használja
2022. aug. 30. 12:28
 6/7 gentoojedi ***** válasza:
100%

Én mindenképp csinálnék egy teljes tiszta telepítést. Sajnos ez az egyetlen garantált módja, hogy kiderüljön biztosan a hardware-rel van-e baj.

Az sem mindegy, hogy a Win 11 az új telepítés volt, vagy Windows 10ről upgrade. Az is okozhat sunyi hibákat. Tapasztalatból mondom annak idején pár Win7->10 és Win8.1->10 upgrade után nem azonnal, csak hónapokkal az után jelentkeztek anomáliák.

2022. aug. 30. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
rakd vissza a 10-et a 11 egy kudarc és lesz 12 is
2022. szept. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!