Feltört Roblox fiókot hogyan tudom visszaszerezni?
Figyelt kérdés
Feltörték a lányom Roblox fiókját. Átállította az e-mail címét, nem tudok új jelszót igényelni. Látom, ahogy valaki az ő nevében játszik, csetel, használja a fiókot. Elvileg tudom, ki tette, melyik felhasználó.
Azon már túl vagyunk, hogy írtam neki, jelentettem. Sokszor. Több fiókból.
Tudok még valamit tenni? Van valami megoldás? Köszi, ha segítesz.
2022. aug. 24. 22:13
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból kérdezem mire jó másnak a másik Roblox fiókja? Nem játszottam meg vele.
4/7 anonim válasza:
Tisztázásképp, nem feltörtek, hanem te adtad meg a jelszót valakinek, akár kétes oldalon használtad ugyanazt a felhasználónév-jelszó párost ahonnan kikerült, vagy keyloggert kaptál.
5/7 anonim válasza:
A 4-esen túl még...vagy a lányod adta meg a regisztrációs adatokat tudatosan valakinek.
nem újkeletű a fiatalok körében, hogy megbízva valakiben megadják az adataikat, hogy tudjon az illető játszani az accjával.
Plusz olyan hogy feltörték csak a Mátrix filmekben van. Érdemes fiókvisszaállítás előtt nincs e a gépen valamilyen kéretlen szoftver, pl. egy keylogger.
6/7 anonim válasza:
Érdemes fiókvisszaállítás előtt megnézni*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!