Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Honnan tudom beszerezni a...

Honnan tudom beszerezni a windows 10 pro 64-bites eredeti rendszert ?

Figyelt kérdés
Illetve még honnan tudnék eredeti magyar kulcsot venni hozzá, nem vagyok jártas ezekben. Kb mennyibe kerül egy kulcs?
2022. aug. 20. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ezek szerint nem jutottál el a "windows 10 pro 64 bit" Google keresés első két találatáig sem, mert hogy az első találat maga a beszerezhető lemezképfájl a Microsoft oldaláról, a második pedig egy kulcs, mellette az ára. Neked pont ez a két dolog kell.
2022. aug. 20. 19:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Ahham, hát nekem ismerősöm tette rá a rendszert, nincs aktiválva még de szeretném. Akkor ez nem ilyen kalóz rendszer ami nekem most rajta van ugye? Csak mert én az eredetire vennék kulcsot inkább mint egy eleve vírusos szarra.
2022. aug. 20. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

"Honnan tudom beszerezni a windows 10 pro 64-bites eredeti rendszert ?"

A telepítő lemezképet hivatalosan a Microsoft weboldaláról:

[link]

"Illetve még honnan tudnék eredeti magyar kulcsot venni hozzá, nem vagyok jártas ezekben. Kb mennyibe kerül egy kulcs?"

Két lehetőséged van:

- újonnan például a Microsofttól:

[link]

vagy valamelyik nagyobb számítástechnikai boltból:

* [link]

* [link]

* [link]

- EU-n belül használtan is árusíthatnak:

* [link]

* [link]

akár magánszemélytől is:

* [link]

* [link]

2022. aug. 20. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Miert nem jo a buheralt ami mukodik ingyen? 🤔
2022. aug. 20. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha csak felrakták a rendszert, és kiírja a jobb alsó sarokban hogy aktiváld, akkor nincs megbuherálva. Veszel egy 2-3 ezer forintos kulcsot (pl. az árukeresős találatokból), beírod a megfelelő menüben és kész az aktivált rendszer. Ezt nem kell újratelepíteni sem.
2022. aug. 20. 19:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi. :D akkor veszek árukeresőn kulcsot.

#4 Azért mert ez nem egy olcsó gép, és nem szeretném ha szétbasznák a vírusok, túl lenne pörgetve és cserélgetni kéne mindent. Inkább legyen új és vírusmentes.

2022. aug. 20. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Esetleg keresel Allkeyshopon egy szimpatikus boltot és veszel ott egy kulcsot párszáz forintért, én is így tettem
2022. aug. 20. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
En mindig netrol szedtem es sose volt vele gond 😀 virusirtot ugyanugy fel tudsz rakni. De ahogy erzed
2022. aug. 20. 21:42
 9/9 anonim válasza:
2022. aug. 21. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!