Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudok hozzáférni a...

Hogyan tudok hozzáférni a régi imstagram fiókomhoz???

Figyelt kérdés

Van egy régi fiókom a nevemmel, aminek elfelejtettem a jelszavát és már nem tudom hogy milyen email címmel jelentkeztem be, nincs hozzáférésem. Hogy férhetnék hozzá a fiókhoz? Esetleg az beválna ha az imstagramnak küldök egy üzenetet, illetve csatolom hozzá a személyazonosítóm?? Vagy valamilyen profi módszerrel esetleg valahogy hozzáférni?

A profil egyebkent annyi hogy nincsenek rólam fent képek, profilképem sincs, csak a nevem zavar. A segítő válaszokat, tanácsokat előre is megköszönöm!!

2022. aug. 12. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Sehogy.
2022. aug. 12. 12:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát köszi
2022. aug. 12. 12:39
 3/6 2*Sü ***** válasza:

Tudod bármilyen módon igazolni – minden kétséget kizáró módon –, hogy a fiókot valóban te regisztráltad? A belépési adatokból sem az email címet, sem a jelszót nem tudod, tehát ez nem játszik.

> Esetleg az beválna ha az imstagramnak küldök egy üzenetet, illetve csatolom hozzá a személyazonosítóm

Ez téged még csak-csak igazolhat, de az Instagram tudja, hogy az adot fiókot milyen személyi igazolvány számmal rendelkező felhasználó regisztrálta anno? Nyilván ilyen adatot nem adtál meg a regisztrációkor, tehát amit küldesz, azt nincs mivel összevetni. Főleg így, hogy kép sincs rólad fent (amúgy fotót más is készíthet rólad, illetve más nyilvános forrásból is elérhető lehet rólad). Honnan tudja az Instagram, hogy anno te regisztráltad a fiókot, és nem egy ismerősöd, mondjuk a Béla?

2022. aug. 12. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves #3

Igen, az úgy esetleg lehet beválna hogy a személyazonosítóm elküldöm az instagram email címére?

És csatolom hozzá a screenshotban a törlendő fiókot?

2022. aug. 16. 13:03
 5/6 2*Sü ***** válasza:
A kérdés továbbra is az, hogy az Instagram honnan fogja tudni, hogy anno a fiókot te regisztráltad és nem mondjuk én? Addig oké, hogy te bizonyítottad, hogy te te vagy, de azt hogyan bizonyítottad, hogy azonos azzal, aki a fiókot regisztrálta? (A névegyezőség nem számít, több embert is hívhatnak ugyanúgy.)
2022. aug. 16. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Na igen...ez egy jó kérdés
2022. aug. 16. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!