Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az sd kártyám vírusos lehet?

Az sd kártyám vírusos lehet?

Figyelt kérdés
szóval olyan kérdésem lenne hogy az sd kártyán alapból miért van lefoglalva hely?, mindig változó kb 1.5mb és 3mb közt ingadozik mivel leformáztam egy párszor, és hogy miért van egy android mappa az sd kártyán amibe található egy data fálj azon belül pedig még 4"tétel" amihez nem férek hozzá mert nem mutatja meg csak a data mellett irja ki viszont ha belelépek nem mutat semmit? többszöri is leformáztam viszont nem tudom hogy mi lehet a gond és azt sem értem hogy 64gb-ból miért csak 58-at jelenit meg?

2022. aug. 10. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pont az a 0,03GB hiányzik a boldogsághoz..?

64/1.024^3=59,6GB

2022. aug. 10. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű. Szerintem valamelyik alkalmazás vagy a rendszer használja.

A 64 pedig csak 58 probléma: ennek oka, hogy a gyártó GB-ben számol (SI mértékegység, 1000-es váltószám), a telefon GiB-ben (informatikai, 1024-es szorzó):

64.000.000.000/1024^3 = 59,6 GiB. Egy kevés még eltűnhet a kisegítő dolgokra, illetve blokk-meghibásodás miatt.

2022. aug. 10. 19:19
 3/4 A kérdező kommentje:
valamennyire megoldódott a gond,a fájlokba egy alkalmazás segítségével beletudtam nézni és ahogy utána néztem a (com.android.vending, com.google.android.apps.docs és a com.google.android.youtube) mappák elvileg biztonságosak, viszont a kérdés még mindig hogy mi foglal el 3.14mb-ot és hogy a 64gb-ból miért csak 58-at mutat?
2022. aug. 10. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
nem láttam a válaszokat bocsi és köszönöm, igazad van hogy az a 3mb nem számit, de attól függetlenül még nem hiszem hogy a semmi lefoglalna ennyit, ezért is inkább rákérdezek hogy esetleg nem e egy vírust kaphattam be vagy valami.
2022. aug. 10. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!