Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vissza fogom így kapni a...

Vissza fogom így kapni a feltört facebook/messenger fiókomat?

Figyelt kérdés

Reggel arra lettem figyelmes,hogy jött az éjszaka folyamán jópár e-mail hogy beléptek a gmailembe,majd a facebookomba is,facebookomon minden biztonsági dolog bevolt állítva,stb…De valahogy megváltoztatták az email címem amivel betudtam lépni akkor a telefonszámot és természetessen a jelszót is.Ha rákeresnek az oldalamra teljessen megvan szünve.

Most az előbb megpróbáltam azt megcsinálni,hogy lefotoztam a személyimet és azt írták majd felveszik emailbe velem a kapcsolatot.Vissza fogom így tudni kapni az oldalamat?Meg mennyi idő mire írnak nekem?

Másnak volt is volt ilyen?

2022. júl. 2. 07:58
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Vissza....

...vagy nem.

2022. júl. 2. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Én még nem hallottam sok olyan emberről, akinek sikerült visszaszereznie a Facebook fiókját. Gmail fiókot még talán, de a Facebook ha válaszol is valamikor, leginkább csak azért teszi, hogy elutasítsa a kérelmet.
2022. júl. 2. 09:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem most 2 ismerősömmel akiknek ugyan ez volt a baj,és ők is megmutatták a személyüket és pár nap után vissza kapták a fiókot.Remélem nekem is ez lesz…
2022. júl. 2. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Huhh siker
2022. júl. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!