Halhatatlan folyamat, amit nem lehet sehogyan se leállítani, okozhat kékhalált hosszú idő után?
Előbb utóbb úgy is rájövök, de érdekel, mert ha közületek, valaki kísérletezett ilyesmivel, az valószínű, hogy megtudja válaszolni.
Részletes információ:
Mielőtt feltalálod a spanyolviaszt, évek óta ott a Spoiler protection 2.0 addon, felveszed a tiltólistába a szavakat, és automatikusan elrejti a kommentdobozt.
Az amúgy őrülten nagy önbizalomra vall, hogy még sehol nincs semmi, de már úgy pitcheled az ötletet másoknak, mintha világmegváltó dolog készülne és az garantáltan működni fog:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
De ha mégsem, akkor azzal nagyon be lehet égni. És ugye ott a dilemma, hogy mégis ki fogja telepíteni egy szkript kiddie ki tudja milyen programját.
És azzal mi a fenét érsz el, hogy nálad bizonyos hozzászólások nem jelennek meg?
Ez nem védelem. Ez strucc-politika.
Tudod, attól, hogy nem látod a visszajelzéseket, még ugyanúgy hülyét csinálsz magadból, kedves "kétpipás".
Egyébként meg a te tudásoddal soha nem lesz meg ez a "szoftver".
Nem tűnik fel, hogy folyamatosan égeted magad? Nem csak azzal, hogy a tudásod finoman szólva is hiányos, de ez a beképzeltség sem tesz jót a megítélésednek.
Köszi 27-es, mint mondtam, hozzáértők válaszát várom, nem pedig olyanokét, akik az ibolyához közel vannak a föld alatt, intelligencia szinten :)
Végül is működik jól, nem volt kékhalál, tehát, egy új védelmi rendszert hoztam létre, most már véletlenül se tudja semmi se leállítani a rendszerfolyamatokat, főként én nem.
"Sajnálom, most készül a saját védelmem, ami alapján automatikusan eltudom rejteni a troll válaszokat."
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!