Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik biztonsági kamerához...

Lukoria kérdése:

Melyik biztonsági kamerához nem kell egyáltalán wi-fi?

Figyelt kérdés

Az üzletben nincs és nem is lesz internet, ezért kell olyan amit ha probléma van vissza tudjak nézni.

Memóriakártyán tárolja a videót.

2022. jún. 15. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyikhez sem kell. A kamerát kell összekötni a rögzítő egységgel, majd a rögzítő saját szoftverével vissza tudod nézni a felvételeket.
2022. jún. 15. 08:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A vezetékeshez...

És a kamera jelét rögzíteni is kell. Non-stop, nemcsak 'ránézni' pár óránként, hogy kiraboltak-e már.. :)

2022. jún. 15. 08:40
 3/6 P.O.C. ***** válasza:
85%

Valamit félre értelmezel. Wi-Fi ≠ Internet

A Wi-Fi csak egy vezeték nélküli adatátvitelű technológia, nem feltétele a működésének hogy Internet legyen bekötve.

Sok biztonsági kamerán azért van Wi-Fi, hogy kapcsolatban tudjon maradni a rögzítő egységgel.

2022. jún. 15. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Más én is épp akartam írni, a wifi <> internetet.

Szóval szerintem ami eldöntendő:

- WIFI vagy vezetékes (utp/LAN)

- ha WIFI-s, akkor akkus vagy külső tápellátás biztosítható?

- ha vezetékes, akkor tápellátás ugyanezen a vezetéken keresztül, vagy külön

- hogyan tárolja a felvett dolgokat? (Szerintem a központi egységes a jobb, mert akkor az függetleníthető és esetleg biztonságosan zárható.)

- forgatható?

- időjárásállóság?

Csak ezek jutottak eszembe most, de nekem csak egy akkus wifi kültérim van, aminek belső egysége van, de nem üzleti szintű biztonságra..

2022. jún. 15. 09:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, hogy ennyire tudatlan vagyok a témában sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz.

A lényeg nekem hogy wi-fi és internet nélkül rögzítse a videót sd kártyára talán pozitívum a vízállóság mivel magas a páratartalom.

Xiaomi mi home 360’ kamerával próbálkoztam de internet/wi-fi nélkül nem rögzít csak akkor ha indításkor van kapcsolat.

Köszönöm

2022. júl. 1. 15:55
 6/6 P.O.C. ***** válasza:

Hívj egy kamerás céget, és semmi perc alatt építenek neked.

Amúgy vannak direkt komplett szettek is, amit már csak össze kell állítani. A mellékelt leírás alapján beállítható.

pl.:

[link]

[link]

2022. júl. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!