Ez a "Hiba" hosszútávon okozhat problémát?
Ez lényegében nem hiba, hogy mi célja ennek, vagy bármi ilyesmi, szimplán az, hogy megakadályozza a folyamatok futtatását.
Ez a kérdés azoknak szól, akik kísérleteztek hasonló dologgal.
A képen lévő útvonal alapján ("lost partition") ez valami helyreállított programfájl?
Ha igen, akkor valószínűleg megváltozott/megsérült a tartalma, így futás közben, - a hibás/hiányos részhez érve - hibát produkál.
Ilyenkor először megpróbálnám a gyártó oldaláról a hibátlan programfájlt újra letölteni.
Egyébként mi az a "kísérleteztek hasonló dologgal"?
A lost partition, az még egy régi meghajtómon levő mappa volt, amit elvitt az öregség, és visszaállítottam, + azóta se neveztem át.
Én a "Fájlrendszerhiba" dolog-ra gondolok, amit nem szó szerint kell érteni, hanem, a hibakódról interneten, nem sokat találni.
A hasonló dolog, az az, hogy tegyük fel, nem szeretnéd, hogy bármi ismeretlen .exe vagy .com bármi más, lefusson a számítógépen, ezúttal, megakadályozod, az összes futtatható fájl elindítását, kivéve azoknál a folyamatoknál, aminek szükséges, böngészőnél például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!