FONTOS. Melyik az a virusirtó amelyik már a bootolás előtt elindul? (Már régebben használtam, de elfelejtettem a nevét, most meg nagyon kéne. )
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 21:32
1/7 anonim válasza:
nekem az avast jut eszembe, illetve bármilyen vírus írtó, amit a Windows XP PE-re rátelepítettek
2/7 anonim válasza:
Az avastnál van bootidejű keresés.
Ahhoz viszont, hogy bootolás ELŐTT induljon be kellene épülnie a BIOS-ba, de legalábbis az oprendszer előtt kellene indulnia. Tehát elindulni mindenképpen a boot után fog, legfeljebb megelőzheti a többi állományt. A legtöbb víruskeresőben van valamilyen rootkit ellenes technológia. (Pl. AntiStealth az ESET-nél)
3/7 anonim válasza:
Az avast!, de csak 32-bites rendszernél. 64-bitre nem tudom, van-e ilyen.
4/7 anonim válasza:
Avast 100% hogy tudja (rendszerindításkori kersést belövöd rajta)
5/7 anonim válasza:
ESET Smart Security is tudja, de ez ott beállítás kérdése. Alapból nem indul.
6/7 anonim válasza:
Azok a vírusirtók tudnak ilyet, amelyek az eszközkezelőben megjelennek, mint nem-pnp eszközök (illetve azok drivere).
Boot azt jelenti: elindul a BIOS/EFI/UEFI, és elindítja az OS-t. Még az ezutánit is hozzávehetjk, tágabb értelemben.
7/7 anonim válasza:
ESS: informatikus barátom beállította, most a rendszergazdai fiókban teljes körű ellenőrzéssel indít, amíg nem fejezi be, nem indulhat semmi. Tudja, de be kellett hozzá állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!