A YouTube fiókom előzményeiben olyan videók vannak, amiket nem én néztem meg, lehet vírus?
Beléptem a YouTube fiókom előzményeibe és az elmúlt napokban napi szinten 20 videó is van, amit nem én néztem meg. Változtattam jelszót, van kétlépcsős azonosításom, semmi nyoma, hogy bárki belépett volna a fiókomban és én sem léptem be más eszközéről. Jelenleg a mobilom és a laptopom az egyedüliek, ahol be vagyok jelentkezve Google, YouTube fiókokba. Olvasom, hogy Xiaomi mobiloknál volt ilyenre példa, de van erre érdemi megoldás? Valaki találkozott már ezzel? Valami hiba lehet vagy valami random nézettséget, random videókra a háttérből generáló vírus?
Látom, hogy van hasonló kérdés, de nekem jelszóváltoztatás után is ugyanúgy generálja tovább a random videókat az előzményekben. Nem adtam el semmilyen számítógépet, telefont, ahol valaha is be voltam jelentkezve. Minden volt-eszközöm nálam van, használhatatlan már és kijelentkeztettem utólag őket a fiókjaimból.
Van egy új funkció youtubeon, ami elég idegesítő. Ha telefonon pörgeted a kezdőoldalt és megállsz valamelyik videónál akkor nem csak a kezdőképet mutatja,hanem elkezdi játszani a videót( hang nélkül ) és ezt is menti az előzményekbe.
Elég fos, lehet nálad is ezek vannak a listában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!