Nagyon szeretem Avast vírusirtót szerintem egészen jó vírusirtó! Szerintetek nem?
Úgy egy–másfél évtizede szívesen ajánlottam az ingyenes változatát, elég jó volt, és viszonylag kis erőforrást igénylet. Ma már nem, mert nem csak hogy irritáló módon reklámozza önmaga fizetős változatát, de nem is teljesen tisztességes eszközökkel teszi ezt („a géped veszélyben van” és hasonlók).
Én ugyan Linuxot használok, de otthoni környezetben Windows esetén én megelégednék a Windowshoz gyárilag adott Defenderrel is. Ugyan a kezdetekben egy vicc volt, de mára eléggé felnőtt a feladathoz, egész jól teljesít különböző teszteken. Nulladik napi sérülékenységek, meg a felhasználói hülyeség ellen – pl. „kapcsold ki a vírusirtót, mielőtt telepíted ezt a cracket” – úgysem véd meg egyik vírusirtó sem, a gyakoribb kártevőket meg úgyis felismerni az összes ismertebb vírusirtó.
Eset Internet Security sokkal jobb, de fizetős, viszont vannak kedvezmények, pl. diák, pedagógus, nyugdijas, orvos stb. Tehát van, amikor a 17 ezer csak fele annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!