Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudták feltörni a Faceboo...

Hogy tudták feltörni a Facebookom?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra már nem tudtam belépni,annyit írt,hogy régi jelszót adtam meg és akármilyen fiók helyreállítással próbálkoztam nem jártam sikerrel. Mivel telefonszám volt megadva a fiókhoz email cím nem. De viszont a szám mát régi és nincs hozzáférésem. Tudok tenni valamit ?
2022. márc. 16. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:

ha már nincs hozzáférésed a telószámhoz, akkor 5000-ért (ha még nem kapta meg más) bárki megszerezheti a számot és ezzel a fiókod

ez mondjuk elég fail, ha valóban a számod volt megadva és semmi más

gondolhattál volna erre hamarabb is

2022. márc. 16. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt talán találsz megoldást:

[link]

2022. márc. 16. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
2es ezeket már mind kipróbáltam,egyik sem segítség. Azt írják hogy úgy vissza tudok jutni ha egy régebbi jelszavamat tudom,és mivel én meg sem változtattam azt adom meg ami volt mielőtt feltörték,de nem csinál semmit hanem írja hogy rossz jelszót adtam meg
2022. márc. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!