Van egy régi számítógépem, hogyan használjam tűzfalként?
Figyelt kérdés
Milyen operációs rendszert és milyen programokat rakjak rá? Semmi másra nem lenne használva, csak tűzfalnak.2010. szept. 12. 19:08
1/10 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne ha eggyáltalán lehet ilyet :D
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Eddig 3-ból 0. Köszönöm az értelmes válaszokat ;)
2010. szept. 12. 19:15
5/10 A kérdező kommentje:
19:15 Köszönöm, de nincs olyan amihez nem nagyon kell érteni? :D
2010. szept. 12. 19:16
6/10 anonim válasza:
Akkor esetleg egy Windows Server (vagy XP/7) erős tűzfallal.
A Gibraltar annyiból bonyolult, hogy nem Windows, ezért nehéz elsőre a tájékozódás. Meg ritka esetben, kell a terminál is.
7/10 anonim válasza:
Egy normális routerrel jobban jársz. Kevesebbet fogyaszt.
8/10 anonim válasza:
Leggyakrabban tűzfal gépekre BSD alapú operációs rendszereket szoktak telepíteni, vannak kifejezetten ilyen célra specializált kiadások, például a pfSense ( [link] ), ez egy FreeBSD-n alapuló, webes felülettel is rendelkező tűzfal rendszer.
9/10 anonim válasza:
Tűzfal, adatbiztonsági - rendszer - , kimenő és bejövő adatok biztonságát szavatoló - rendszer - a hálózaton. A hardveres megoldás ne tévesszen meg. Ilyen a router, de ott is program a tűzfal nem kézzel fogható eszköz. Szerintem , ha szervernek használnád a gépet és arra telepítenél egy tűzfal programot ez a megoldás működne.
10/10 anonim válasza:
Nézd meg. Nem garantálom, hogy működik, de ha lenne itthon egy régi laptopom már kipróbáltam volna. :) Ha valakinek van eladó olcsón szóljon. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!