Hogyan csináljam? Nem akarok kárt okozni a gépben!
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet hogy felszeretném rá tenni a windows 7-et (ismerem meg minden és nagyon szeretem). A windows 7 megvan. Szóval.. Valaki elmagyarázná nekem nagyvonalakban hogy mit csináljak, miután bekapcsoltam a gépet és behelyeztem a cd-t? Nemakarom hogy bármi is letörlődjön mert végülis ujra is szeretném tenni de az alapprogramok amik kellenek nekem nincsenek meg úgyhogy azt mással csináltatom majd. Mennyi idő amíg felrakja a win7et? Biztonságos csak úgy feltelepíteni? Most xp-s a laptopom.
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 12. 18:28
11/11 anonim válasza:
Az enyémen itthon is a mennyiségi licenszes fut, azzal nincs semmi gond, normálisan frissiti magát és eredeti. (Munkahelyen öt gépemen fut). Ez már Windows7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!