Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Instagram feltörés?

Instagram feltörés?

Figyelt kérdés
Kaptam e-mailben értesítőt, h törökországi városból léptek be a profilomra egy iphone készülékről, nekem nem ilyen telóm van. 2 faktoros hitelesítés be van kapcsolva. Smst is kaptam 3x, h itt a kódom... Feltörhették volna a fiókomat? Az insta nem dobott ki engem, változás nincs a profilomban.
2022. febr. 4. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínűleg valahogyan kiderült a jelszavad, és megpróbált valaki belépni, de mivel be volt kapcsolva a kétlépcsős hitelesítés, ezért nem sikerült neki, mert a második lépcső (Azaz az SMS) megvédte a profilod.

Változtass jelszót, és jelentkezz ki minden eszközről a beállításokban, a biztonságnál.

2022. febr. 4. 12:46
 2/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha rákattintottál a levél kapot linkre, hogy ellenőrizd a dolgot, és megadtad az adataidat, akkor mostmár jó eséllyel tudják a jelszavadat, de 2F esetleg megvéd.
2022. febr. 4. 12:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. febr. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!