Mivel nyissam meg a . Pdf fájlokat, ha mind a két program fertőzésveszélyes?
Figyelt kérdés
Az Adobe Reader és Foxit Reader is gutaütés, mit lehetne ezek helyett használni?
Az ajánlott és letöltött Foxit Readerben azonnal talált HÁROM trójait az ESET, de megtisztitotta. Hivatalos oldalról töltöttem le!
2010. szept. 9. 20:55
11/12 anonim válasza:
Ha Windowst használsz mindenképp veszélyben vagy. Ha bármilyen tört játékot vagy programot telepítesz, nagyobb az esélye egy vírusnak/jelszólopásnak, mint egy Adobe hiba esetén. Ami természetesen úgy működik, hogy megnyitsz egy ismeretlen pdf-et. Mint írod, hülye azért nem vagy, tehát ha csak olyan pdf-et nyitsz meg, ami tudod mi és honnan van, akkor nem lesz baj.
12/12 anonim válasza:
Jesszusom milyen pánikroham van itt :))) ...és akkor mi van, ha támadható??? Naponta számtalan pdf-et kapsz e-mailben, vagy töltögetsz le??? ha nem akkor mit kell itt rinyálni ennyire? Legyen fent normális védelmed, ne nyitogass meg minden szart, amit e-mailben kapsz és ne kattintgass összevissza a neten. ha ezeket betartod, akkor nem lesz semmi gáz. Nekem az elmúlt 5 évben egy fertőzésem volt és azt is sikerült kiírtani. Ha okosan netezel, az a legnagyobb védelem. Ilyen egyszerű. Egyébként meg a szofterbázisról ne nagyon töltögess le, mert tele van fertőzéssel az oldal sajnos. Én már sok kis vírust fogtam az onnan letöltött progikban. Nem gyanús, hogy mindig mindenből a legfrissebb van fent? hát nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!