Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mivel nyissam meg a . Pdf...

Mivel nyissam meg a . Pdf fájlokat, ha mind a két program fertőzésveszélyes?

Figyelt kérdés

Az Adobe Reader és Foxit Reader is gutaütés, mit lehetne ezek helyett használni?

[link]

Az ajánlott és letöltött Foxit Readerben azonnal talált HÁROM trójait az ESET, de megtisztitotta. Hivatalos oldalról töltöttem le!

2010. szept. 9. 20:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha Windowst használsz mindenképp veszélyben vagy. Ha bármilyen tört játékot vagy programot telepítesz, nagyobb az esélye egy vírusnak/jelszólopásnak, mint egy Adobe hiba esetén. Ami természetesen úgy működik, hogy megnyitsz egy ismeretlen pdf-et. Mint írod, hülye azért nem vagy, tehát ha csak olyan pdf-et nyitsz meg, ami tudod mi és honnan van, akkor nem lesz baj.
2010. szept. 11. 23:34
 12/12 anonim válasza:
Jesszusom milyen pánikroham van itt :))) ...és akkor mi van, ha támadható??? Naponta számtalan pdf-et kapsz e-mailben, vagy töltögetsz le??? ha nem akkor mit kell itt rinyálni ennyire? Legyen fent normális védelmed, ne nyitogass meg minden szart, amit e-mailben kapsz és ne kattintgass összevissza a neten. ha ezeket betartod, akkor nem lesz semmi gáz. Nekem az elmúlt 5 évben egy fertőzésem volt és azt is sikerült kiírtani. Ha okosan netezel, az a legnagyobb védelem. Ilyen egyszerű. Egyébként meg a szofterbázisról ne nagyon töltögess le, mert tele van fertőzéssel az oldal sajnos. Én már sok kis vírust fogtam az onnan letöltött progikban. Nem gyanús, hogy mindig mindenből a legfrissebb van fent? hát nem véletlenül.
2010. szept. 12. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!