Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mért van az hogy amelyik...

Mért van az hogy amelyik licencfájl működött az avast 5. 0.594-el az nem működik az avast 5. 0.677-el?

Figyelt kérdés
Pedig mindegyik program az Internet Security...
2010. szept. 8. 20:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Akinek legális liszensze van, annak valószínűleg működik továbbra is. A tiédet (többek között) kilőtték. Ők is próbálják szűrni az illegális felhasználókat.

Egyébként fura, hogy olyanok is vannak, akik még az avast!-ot is lopják...

1. Minden lényeges benne van az ingyenesben is.

2. Ami plusz van az ingyeneshez képest az Internet Security-ben, azt be lehet szerezni külön programokkal, jobb minőségben!

3. Ami pluszt ad a fizetős, azok a szolgáltatások (tűzfal, anti-spam, sandbox stb.) még nagyon újak, gyengén működnek és bugosak. Semmi értelmük, inkább csak ártanak.

A Comodo tűzfal ingyen, a NoScript ingyen és még sorolhatnám jobban kiegészítik a FREE avast! védelmét, jobban jársz, mintha a teljes verziót használnád....

2010. szept. 9. 16:30
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Nekem ez működött a 6777ű os verzióhoz: *****

Remélem segítettem üdv.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 9. 18:06
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Áááá köszi szépen megmentetted a gépemet:D Azonnal rádnyomtam a zöld pacsit:D
2010. szept. 9. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Szivesen.
2010. szept. 10. 15:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Ennyit erről... Már ez sem jó. Beengedi illeszteni de a frissítésnél azt írja ki hogy a licenc ehhez a termékhez nem érvényes. Nincs esetleg még egy licencfájl?
2010. szept. 15. 22:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Most jelent meg a COMODO Internet Security 5-ös verziója. Ingyenes (legálisan), és csupán 6000-szer jobb az avast!-nál. De ha még is azt akarsz - tudom, hogy elég ratyi a többihez képest, mégis én is ragaszkodom valahogy hozzá -, akkor ott az ingyenes verziója. Minden plusz, ami a fizetősben van, gyenge és bugos!!

Smart Security-hez pedig kapsz PcWorld és CHIP magazinokban havi kódot.

Sok szerencsét az illegális avast!-használathoz...

2010. szept. 15. 22:10
 17/20 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 16. 15:09
 18/20 A kérdező kommentje:
Pont ennek az oliver nem tudom kinek a licencénél írja ki hogy nem ehhez a termékhez való a licenc (hiába hogy beengedi illeszteni).
2010. szept. 16. 15:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Töltsd le az ESET ESS-t innen, aztán 30 nap után fizess elő a CHIP vagy a PCWORLD magazinra, havonta kapsz hozzá ingyenes licenszet. Tűzfalhoz és egyéb beállításokhoz letölthető oktatási anyag és email-ben vagy telefonon is segítenek (van ügyeletük). De az Avastot töröld le sűrgősen, ez így nem jó.

[link]

2010. szept. 17. 13:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Na az esetet hagyjuk! Már találtam egy jó licencfájlt de hogy az esetet nem teszem fel az tuti. A suliban emiatt a szar miatt omlott össze a gép és teszteltem itthon virtuális gépen és gyalázatosak lettek az eredmények. Törölnöm kellet a virtuális gépet mert egy olyan trójait engedett futni rajta hogy teljesen megváltoztatta a rendszer még csökkentett módban sem volt jó. Az eset 1 Ft-t sem ér az ára meg borzalmas. Egy álnok csalás az egész.
2010. szept. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!