Mért van az hogy amelyik licencfájl működött az avast 5. 0.594-el az nem működik az avast 5. 0.677-el?
Akinek legális liszensze van, annak valószínűleg működik továbbra is. A tiédet (többek között) kilőtték. Ők is próbálják szűrni az illegális felhasználókat.
Egyébként fura, hogy olyanok is vannak, akik még az avast!-ot is lopják...
1. Minden lényeges benne van az ingyenesben is.
2. Ami plusz van az ingyeneshez képest az Internet Security-ben, azt be lehet szerezni külön programokkal, jobb minőségben!
3. Ami pluszt ad a fizetős, azok a szolgáltatások (tűzfal, anti-spam, sandbox stb.) még nagyon újak, gyengén működnek és bugosak. Semmi értelmük, inkább csak ártanak.
A Comodo tűzfal ingyen, a NoScript ingyen és még sorolhatnám jobban kiegészítik a FREE avast! védelmét, jobban jársz, mintha a teljes verziót használnád....
Nekem ez működött a 6777ű os verzióhoz: *****
Remélem segítettem üdv.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Most jelent meg a COMODO Internet Security 5-ös verziója. Ingyenes (legálisan), és csupán 6000-szer jobb az avast!-nál. De ha még is azt akarsz - tudom, hogy elég ratyi a többihez képest, mégis én is ragaszkodom valahogy hozzá -, akkor ott az ingyenes verziója. Minden plusz, ami a fizetősben van, gyenge és bugos!!
Smart Security-hez pedig kapsz PcWorld és CHIP magazinokban havi kódot.
Sok szerencsét az illegális avast!-használathoz...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Töltsd le az ESET ESS-t innen, aztán 30 nap után fizess elő a CHIP vagy a PCWORLD magazinra, havonta kapsz hozzá ingyenes licenszet. Tűzfalhoz és egyéb beállításokhoz letölthető oktatási anyag és email-ben vagy telefonon is segítenek (van ügyeletük). De az Avastot töröld le sűrgősen, ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!