Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hol tudom vissza állitani a...

Hol tudom vissza állitani a számitógépet az előző napra?

Figyelt kérdés

A google drive-ot törölgettem, mert megtelt és kitöröltem a gmail olyan dolgokat amelyek fontosak lennének előzmény szempontjából, ha egy napra állitom vissza akkor visszajön a kitörölt vagy végleges búcsút inthetek?

Nem vagyok egy fenomenon, és főleg nő, de azért értek egyet s mást hozzá, és anno emlékszem, hogy csináltam ilyet, de már nem tudom hogyan, és tudom, hogy lehet napot is beállitani.

Köszi előre is a segitséget!

2022. jan. 7. 14:40
 1/8 P.O.C. ***** válasza:
100%
Ez a szolgáltatás a számítógépen található fájlokra vonatkozik, és nem az online szolgáltatásokra.
2022. jan. 7. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A Gmail-nak nincs köze a gépedhez. Ha ott kitöröltél valamit, akkor oldalt lenyitod a Továbbiakat, és ott a Kuka, ahonnan 30 napig visszaállíthatod amit töröltél
2022. jan. 7. 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:
a google one- keresztül töröltem és nem a gmail-en keresztül nem hozza vissza sajnos...
2022. jan. 7. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszerzel egy DMC-12-es autot, bekapcsolod az idoaramkoroket, aktivalod a vezerlopultot, pirossal mutatja az erkezes idejet, azt beallitod tegnapra, beszerzel 1.21 gigawatt energiat, es felgyorsulsz 88 merfold/ora ekkor mukodesbe lep a fluxuskondenzator, egy villanas es mar meg is vagy :-)
2022. jan. 8. 02:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt írtad: "kitöröltem a gmail olyan dolgokat"

Akkor írd le hogy pontosan mit töröltél. Google One? Vagyis a Google Drive-ról? Ott is van kuka: [link]

2022. jan. 8. 08:28
 6/8 A kérdező kommentje:
5. Igen láttam, köszönöm, de ott sem lehet sajnos, semmi baj, megleszek nélküle, elengedtem a problémát, hatalmas kár nem ért..email cimet megtaláltam...kedves vagy azért, hogy segiteni akartál...köszönöm🙏
2022. jan. 8. 10:01
 7/8 A kérdező kommentje:

5.

itt is a válasz a netről... sajnos nem visszaforditható a végleges törlésből

3.LÉPÉS: Válasszuk ki a visszaállítani kívánt törölt elemet

Válasszuk ki, azt a fájlt/mappát, amit vissza akarunk állítani. Kattintsunk rá jobb egérgombbal.

A felugró ablak lehetőségei közül válasszuk a visszaállítást. Figyeljünk, nehogy a végleges törlés lehetőségre kattintsunk, ez a folyamat nem visszafordítható.

2022. jan. 8. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor marad a #4-es megoldás 😊
2022. jan. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!