Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nagy baj, vagy valami kis...

Nagy baj, vagy valami kis hiba? (A lokációm megváltozott)

Figyelt kérdés

Nemrég Youtubeoztam, mikor néztem a csatornatagságok árát, láttam hogy INR

valutában (Indiai Rúpia) van megadva az ár. Azthittem ezt a beállításokban lehet babrálni, de a Youtube tartózkodási hely szerint állítja be.

Felmentem a google mapsra, és Indiába dobott be. A where am I helyesen jelezte, de akkor is furcsa ez az egész, és nem akarok végig rúpiából calculálgatni HUF-ba...

#megoldás #India #VPN #lokáció #valakiszorakozik?
2022. jan. 5. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
VPN-t használsz?
2022. jan. 5. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem, megnéztem és háttérben se fut, meg ugye indiára alapból nincs előfizetve :/
2022. jan. 5. 19:53
 3/4 anonim válasza:
Milyen internet szolgáltatód van?lehet ott lehetett valami átmeneti technikai gixer,vagy a böngésződbe állítódott át valami,böngésződ nyelvét nem változtattad az elmúlt napokban?minden esetre akármi is a baj,én a helyedben nem aggódnék emiatt.
2022. jan. 6. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Szolgáltatónál utánajárok, megnéztem régebben a nyelv és lokációt, sehol sincs átállítva
2022. jan. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!