Ipad 4 hez vettem átalakítót pendrive-hez, az viszont eltüntette a pendrive-on levő fájlokat..Ez milyen vírus lehet? Hogy történhetett, vissza lehet állítani?
Figyelt kérdés
Szóval van evy ipad 4, amit már bánok hogy megvettem. Egyetemi tanuláshoz választottam. Vettem egy usb átalakítót hozzá hogy pendrive-n is meglegyenek a fájlok a biztonság kedvéért. Ma mást is rá akartam másolni de láom hogy nincsenek meg az eddigi fájlok. Tegnap még rajta volt egy laptopon is dolgoztam vele, teljesen össze vagyok esve miatta, rajta volt minden egyetemi adat ami a tanuláshoz kell. Helyette rátett egy csomo furcsa mappát, ezt meg 0 kb-al ott hagyta...
Tudna valaki segíteni mi ez vírus, hogy lehet visszaállítani?? Hogy merjem ezek után akár a pendrive-t használni hisz pont azért van hogy az adatok megmaradjanak...köszönöm a segítséget előre is!
2022. jan. 1. 20:52
11/11 anonim válasza:
Az 1 terrás Toshiba külső HDD 18 ezer forint körül van az arukereso "pont" hu-n arra egy pár évig (normális használat mellett) lehet biztonsági mentéseket pakolgatni. Nem örök élet az sem, de néha jól jön. A Microsoft OneDrive is ad ingyen 5 gigányi felhőt, ha jól emlékszem. Arra is fér pár doksi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!