Szabo1977 kérdése:
Nemtudom megnyitni a külsőHDD-m amit a bitlocker véd,eltávolítottam a új frissítést de úgysem engedi.Ki próbáltam 3 gépen és sehol nem engedi beirni a jelszót,csak az alábbi hiba.Hogy lehetne megoldani?
2021. dec. 27. 20:55
1/8 anonim válasza:
Oda van írva mi a gond.
Valami régi (nem friss) win10-et használsz.
2/8 anonim válasza:
Legközelebb ne használd a Windows beépített szarjait, ami még saját magával sem kompatibilis. Ha hozzáférsz a tartalmához, térj át VeraCryptre.
3/8 anonim válasza:
Sima AES titkosítással nálam win7 óta minden windows minden verziója tökéletesen írja-olvassa az USB-s bitlockerrel lezárt lemezt. Admin jog sem kell hozzá.
Viszont valóban 2019-ben megjelent egy XTS-AES titkosító algoritmus amit az elődök nem kezelnek. Ekkor ki kell kapcsolni a titkosítást és az XTS nélküli verzióval újra titkosítani a lemezt hogy a 2019 előtti windowsok kezelni tudják.
4/8 A kérdező kommentje:
legújabb windows van novemberi frissités..Céges gépemen,otthoni asztalin ,gyerek gamer gépén végig probaltam es sehol nem engedi beirni a jelszót. 3 külömböző verziot neztem meg novemberi júliusi es januari... egyiksem jó verzió hozzá. Májusban titkosittotam pedig ,szoval nem is értem.
2021. dec. 29. 12:52
5/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Eszerint nemis akarod megoldani a problémádat, vagy csak benézted a jelszót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!