Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook! Üzenetküldés?

Facebook! Üzenetküldés?

Figyelt kérdés

Hogy tudom azt beállítani, hogy egyáltalán senki ismeretlen ne tudjon nekem üzenetet küldeni? Próbáltam egy kamu profilról üzenetet küldeni, és el is küldtem, de nem kaptam meg. Viszont én azt szeretném, hogy eltűnjön onnan az a levél ikon. Lehetséges ez? Illetve azt is szeretném beállítani, hogy senki sem tudjon a nevem alapján rám keresni. Lehetséges egyáltalán? megoldható?

Van egy pasi aki annyira rám van szállva és már nagyon belefáradtam. Jogom van saját nem kamu profilhoz, de nem akarom, hogy mindig más és más profilokról írogasson, jelölgessen és egyáltalán, hogy bármi velem kapcsolatos infója legyen!

2021. dec. 14. 19:59
 1/2 Robivosi ***** válasza:
'Próbáltam egy kamu profilról üzenetet küldeni, és el is küldtem, de nem kaptam meg.' ...
2021. dec. 16. 16:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Igy van! De az illeto gondolhatja azt, hogy lattam, csak ignoralom...
2021. dec. 16. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!