Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire lehet a VPN-t fokozni?

Mennyire lehet a VPN-t fokozni?

Figyelt kérdés

Tudom mi az a VPN. Es a működési elvével is tisztában vagyok nagyvonalakban. De felmerült benne egy olyan kérdés, hogy ha pl telefonon bekapcsolok egy VPN szolgáltatást. Aztan azzal osztok internetet egy laptopra amin szintén bekapcsolok egy VPN szolgáltatást. Az mennyire tesz engem láthatatlanná?

Mert a VPN-t is nagyon nehezen de vissza lehet követni ha valaki ért hozzá es elég időt feccol bele. De azzal hogy 2 eszközön is be van kapcsolva ez a szolgáltatás meg több útvonal lesz es hosszabb idő lenne ezt visszakovetni. Vagy rosszul gondolom?

2021. dec. 10. 02:53
 1/2 anonim válasza:
100%
Nem kell hozzá több eszköz, hogy proxy/VPN chaint csinálj és semmivel nem lesz biztonságosabb, ha ugyanazt a szolgáltatót használod. Illetve azt is érdemes tudni, hogy nem leszel anonim csak VPN használatától (pl. belépsz facebookra vagy valamilyen Google szolgáltatásba és máris bukó az egész).
2021. dec. 10. 03:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszel lathatatlan kb fél perc alatt kurtoli szet az összes szoftvered az adatait és az egyezosegbol megmondjak.

De ha érted a vpn működését akkor ezt tudod.

2021. dec. 10. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!