Ez virus miatt van? Mi a baj?
Volt trójai virusom. Avasttal, norman-el és nod-dal remélhetőleg kiirtottam. Aznban észrevettem, hogy a modemen a szgép kikapcsolása után is villog a PC activity jelzés. valmint nem tudtam telepiteni a superantispyware-t, internetkapcsolati hiba miatt.pedig az internet működik, egy másik virusirtó programnál pedig azt irta, fertőzött és nem települt fel, ill hibát észlel.
létezik az hogy a modemet, ill. az internetkapcsolatot a virus megfertőzte vagy vmi más baj van?
elméletileg már nincs virus a gépemen.
minden tanácsot köszönök
Elméletileg nincs vírus a gépen. Gyakorlatilag trójai írtására a legjobb módszer az, ha formázod a merevlemezt és újrateszel mindent. Mert, ha nem tudod feltenni a kémprogiírtót, és van vírusírtó, amit nem tudsz telepíteni, akkor holt biztos, hogy van nmég valami a gépen, amit egyik se fogott meg. Ha net működik 100%-osan, akkor nem azzal van gond.
Még annyit megpróbálhatsz, hogy windows csökkentett módban lfuttatsz egy Malwarebytes teljes keresést, az sok mindenre ráakad, amit sem Avast, sem Nod nem észlelt, normant nem ismerem, de valszeg nem véletlen.
Na ekkora baromságot régen hallottam:D:D:D
"gyakrolatilag"!!!!!!!! Úgy lehet trójait írtani ha újrateszed a gépet:D:D:D:D:D:D:D Akkor minek vanak a vírusírtó programok????? Nekem már volt egy trójaim a gépen ami minden bekapcsolás után 3 perccel használhatatlanná tette. És képzeld el hogy csodák csodárája kikaptam a gépből az avast! Antivirus-sal. Azóta egészségesen működik a rendszer semmi gond.
Na akkor egy kicsit gondolkodom a kérdésen is...Hmmm.....
Ezzel talán jó lesz:
1:Indítsd újra a gépet, bekapcsoláskor nyomkodd az F8-at és a bejövő menüben válaszd ki a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget. Elég sokáig fog így tartani az indítás.
2:Most próbáld telepíteni a superantispyware-t de ha így sem jó akkor próbáld a Malwarebytes' Anti-Malware-t.
3:Ha megvolt frissítsd a definíciókat aztán TELJES VIZSGÁLAT!!!!! Amit talál töröld és indítsd el normál módban a gépet és kiderül hogy mi újság....
Ha most sem jó semmi akkor vagy jelentsd a szolgáltatódnál a problémát vagy hívj szakembert.
SUPERANTISPYWARE: [link]
MALWAREBYTES' ANTI-MALWARE: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!