Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez milyen nyomonkövető süti?

Ez milyen nyomonkövető süti?

Figyelt kérdés
felhasználó@CAKW9AX1.txt meg ehhez hasonlókat észlel a superantispyware. Ez hogyan jön be a gépre és hogyan lehet blokkolni ezeket a szarokat?
2010. szept. 3. 20:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi az hogy letiltanom? A bátyám azt használja és ő nem olyan típus aki szeret variálni a böngészőkkel + leszarja a számítógép biztonságát.
2010. szept. 8. 08:51
 12/16 anonim ***** válasza:

XP-ben így lehet: rendszergazdai fiók, Vezérlőpult, Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései. Windows, Nem Windows, Egyéb. Az utolsó kettőnél kiveszed a pipát az IE elől. Nem lesz a Tálcán az ikonja a Gyorsindításnál és a bátyád nem fogja megtalálni, kénytelen lesz a Mozillával böngészni. Egyébként olyan komoly biztonsági rés van benne, hogy nem meglepő semmilyen fertőzés.

[link]

2010. szept. 8. 13:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó de olyan sajnos nincs hogy "kénytelen a firefoxxal böngészni" mert nekem addig pofázna amíg nem tudná megint a fos explorert használni. Értsétek meg: ha valami nem úgy működik a gépen mint azelőtt akkor rögtön nekem jön sírni a szája hogy tegyem helyre. Meg ha szépen mondanám neki akkor is tök mindegy mert ő azt mondja hogy leszarja meg nem érdekli meg hogy haggyam békén a hülyeségeimmel.
2010. szept. 8. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ez (mármint a bátyád) komplett idióta! Venni kellene neki egy használt gépet, azon szórakozzon. Nem irigyellek érte. (Nekem a hugi ilyen, na nem ennyire, csak mindig nyafog, hogy a Facebook így meg úgy).
2010. szept. 9. 13:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja mondasz valamit:D Egyébként most tervezi hogy vesz magának egy használt gépet, remélem meglesz hamarosan. Azt már leszarom hogy mennyire fertőzik meg a vírusok viszont abból már elegem van hogy mindig új dolgokat kell kitalálnom hogy a gépet megvédjem. Még a víruskeresőmet is levédtem jelszóval mert azt is kinézem beőle hogy kikapcsolja(szerencsére mostmár nem tudja).
2010. szept. 9. 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:

AZért ne keltsünk hamis illúziókat, biztonsági rések a Firefox-ban és az Operávan is vannak. Sőt a Secunia PSI nevű nagyon hasznos alkalmazás szerint az elmúlt néhány hétben az IE volt a nyerő. (Azóta szerencsére kijött a javítás.)

Ami miatt javallott a Firefox az inkább az AdBlock és más hasonló hasznos modulok.

2010. szept. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!