<b>Chuck Norris</b> kérdése:
Vírus? Teleszemeteli a c meghajtóm valami :/
Figyelt kérdés
Szerintem bekaphattam valami komolyabb vírust mert hihetetlenül lelassult a gépem, és a c meghajtón is folyamatosan megy lefelé a hely. alapból van rajta 5 giga szabad hely de ez 1 perc alatt megtelik és utána törli, és újra teleszemeteli. A filekat nem sikerült megtaláltnom, Win/Temp könyvtárba találtam 1 500 megás file-t amit töröltem. Feladatkezelőbe nincs semmi különleges. Kattintani nem kattintottam 1 vírusosnak vélt linkre sem, küldtek torrent oldalon 1 scriptel teli levelet de a nod kiszürte mint Html/nemtudommi.B és kb ettől fogva ilyen lassú. Legfrissebb nod 32 van fent, lefuttattam és semmi. Spy bot is semmi. Win 7 op rendszer van fent. Hogyan törölhetném ? Tehet valami kárt a hdd-ben , vagy esetleg másban ?2010. szept. 3. 18:15
1/8 A kérdező kommentje:
jah ls még annyit hogy automatikusan induló programok között semmi különöset nem találtam, és csökkentet módban nem cseszteti a hdd-t
2010. szept. 3. 18:28
2/8 anonim válasza:
Az NOD 32 eredeti?Próbáld ott letölteni a gépeden ezt: [link] vagy töltsd le egy másik gépen, és pl Pendrive-n vagy CD-n rakd át a fertőzött gépedre.Majd az ott "Teljes keresés és parancssori használat" leírtak alapján csináld a vizsgálatot.Próbáld minél gyorsabban odarakni, mikor van rajta hely.El fog tartani egy kis ideig, de 100% kitakarítja:)
3/8 anonim válasza:
windows update-nak is vannak ilyen tünetei, amikor frissíti a rendszert.
amúgy én is a tört vírusírtódra gyanakszok. Meg kellene védenie, de eehelyett bevírusoz nálad minden fájlt
4/8 anonim válasza:
ideiglenes netezési fájlok, virtuális memória, temp fájlok, letöltés, frissítés?
5/8 anonim válasza:
Telepitsd a Crap Ccleanert és takaritsál. [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, ez a Ccleaner kiirtotta. Bónusz kérdés: Hogyha windowson belűl a virtual box nevű programmal futtatok 1 linuxot és azon netezem van esély vírusok elkapására?
2010. szept. 3. 22:40
7/8 anonim válasza:
Ügyes a trükk. Kisebb az esély, de még kisebb, ha a linux mondjuk külön partíción van, valamint sokkal jobb megoldás, mint a virtual box.
8/8 anonim válasza:
22 10-es vagyok: ha valakinek nagyon lelassul a gépe, behozza a szervízbe, ezzel szoktam kezdeni. Crap Ccleaner, utána víruskeresés, lemeztöredezettség mentesítés, kész. Sokat javíthat a helyzeten. Örülök, hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!