Ha elfelejtettem egy jelszót, visszaszerezhetem úgy, ha feltöröm? Ha igen, milyen eszközzel?
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 16:36
1/9 anonim válasza:
Erre van a jelszóemlékeztető stb... tippeket meg nem fogok adni, mert bizony benne a pakliba, hogy valaki más dolgaiba akarsz belenyúlkálni :)
2/9 anonim válasza:
#1 De azért lássuk be, ha akarnál se tudnál tippeket adni.
4/9 A kérdező kommentje:
Senkinek a dolgaiba nem akarok belenyúlkálni.
2021. okt. 28. 18:10
5/9 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valamit fel tudj törni, komoly tudásra van szükség. A rendszerek próbálják minél biztonságossabbá tenni, hogy senki ne törhesse fel a fiókokat, mert nem lehet tudni, ki ül a gépnél.
Egyébként is ha feltőrsz valamit, annak igen komoly következményei lehetnek.
De amúgy milyen jelszót felejtettél el (csak puszta kíváncsiság)?
6/9 A kérdező kommentje:
A Libri jelszavamat. Most ugyan be vagyok jelentkezve, de ha egyszer kidob, nem tudok visszajutni. De ha ott is lehet jelszót kérni az email címem megadásával, akkor rendben van.
2021. okt. 28. 20:16
7/9 anonim válasza:
Ha csak 3 karakteres volt a jelszavad akkor van esélyed..
Minden más esetre ott a kalapács vagy a Cavinton. ;-P
8/9 anonim válasza:
Librinél ott van az "Elfelejtett jelszó" lehetőség.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor rendben, meg fogom próbálni, köszi!
2021. okt. 29. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!