Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírusos a telefonom, vagy mi ez?

Vírusos a telefonom, vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt valami anya clabes küldött nekem egy e-mailt, csak betűk voltak a szövegben és a fájl volt hozzá csatolva, az volt a neve hogy egy barát vár rám, de angolul. Nem mentem rá az üzenetre, egyből töröltem. Most az előbb megint kaptam egyet, most is valami külföldi nevűtől, és ugyan azok a betűk csak most más volt a fájl neve. Vírusos a telefonom, vagy csak így próbálnak adatot lopni vagy valami? Semmi olyan oldalon nem jártam, ahol bekaphattam volna.

2021. okt. 8. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Adatlopási próbálkozás
2021. okt. 8. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem a telefonod a vírusos, hanem a levél a "becsapós". Töröld, vagy állíts be az ismétlődő karaktersorra szűrőt. (ha tartalmazza az adott "szót" > törölje a rendszer)
2021. okt. 8. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi

Már rengeteg híroldal lehozta a ezt a dolgot, gondoltam hogy valami ilyesmi lehet

2021. okt. 9. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Minél többen jelölik/jelentik spamnak, annál hamarabb figyelnek fel rá - ez most viszonylag gyorsan megtörtént.

2021. okt. 9. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egy kriptobányász/Adatlopó Trójaji - tehát a telefonoddal kriptopénszt bányászna és adatokat lopna ha a mellékletet letöltötted volna. Jár a kex mert törölted, hozzá tettél az adataid védelméhez azzal mert körültekintő voltál, így tovább :D

by.: Egy rendszerkazda, akit napi szinten keresnek fel ezzel hogy javítsam meg a telefont mert megnyitották ezt a levelet :D

2021. okt. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!