Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Jó helyre akarom csatlakoztatn...

Jó helyre akarom csatlakoztatni az SSD-t?

Figyelt kérdés

Normál felhasználó vagyok, nem értek a gép összerakáshoz, de azt gondoltam egy SSD-t csak betudok rakni az összerakott pcm-be 😅 Az alaplapomon látom ott a hely, kábel is van hozzá, de nem próbáltam még bedugni, csak az SSD-be. A SATA kábel az viszont jó lenne? Nem merem rádugni, mert félek beletörik 😢 Ehhez ekkora erő kell?

[link]

[link]

2021. okt. 2. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Ami a kezedben van az a táp kábel, jó helyre próbálod, csak azt nézd meg, hogy csak egyféleképp lehet. Ugyanez van a másik, adatkábellel is, csak egyféleképp lehet. Passzos is lehet, kis erő kellhet hozzá, de azért ésszel és figyelj oda, hogy jó helyzetben, de nem atomfizika, menni fog!
2021. okt. 2. 11:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon passzos az a tápkábel rá 😭 Lehet majd fizikai segítség fog nekem kelleni.
2021. okt. 2. 11:56
 3/10 SIDLER22 ***** válasza:
Van az oldalán a csatinak egy kis L alakú pöcök. Arra figyelj és akkor nem lesz gond. Illetve állítólag ha nagyon nagy a táp terheltsége azon a kábelen akkor nem kap elég feszültséget és nem biztos, hogy menni fog. Ezt egy infós szerelőtől hallottam, hogy nekik volt ilyen probléma, de én még nem találkoztam vele.
2021. okt. 2. 12:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Van a konfigomban egy nyomi használtan kapott HDD is. Arról tudnék adatot migrálni az SSD-re, hogy csak két kábelt kelljen majd kihúznom és kész is legyek? :O
2021. okt. 2. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:

A saját és adataid biztonsága érdekében inkább kérj meg valakit hogy mutassa meg neked..!

Ha már a biztonság csoportot választottad.

2021. okt. 2. 12:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Igazad van, a biztonság a legfontosabb 😄 Csak nem tudom mi a jobb opció; van egy puci, 1tb-s SSD-m, és megmarad a HDD mellé, ha bírja a feszültséggel, valamint a rendszer SSD-je változatlan, vagy átkerül minden adatom az HHD-ről, és lesz két SSD-m , csak az újon így 700 gb szabad hely lesz kb. 🤔
2021. okt. 2. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Mehet pluszba az SSD az eddigiek mellé.

Rádugod a tápot, meg az alaplappal összekötöd (vékonyabbik (SATA) kábel)

Utána menni fog.

Nem olyan bonyolult, csak figyelj, hogy jól kösd össze, és ne erőltetsd, ha nem megy.

2021. okt. 2. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyféleképpen lehet rádugni. Teljesen hülyebiztos megoldás.
2021. okt. 4. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
#8 fogadd el, hogy olyan, hogy "hülyebiztos megoldás" nincs. Tapasztalat...
2021. okt. 4. 19:01
 10/10 A kérdező kommentje:
De itt arról volt szó, hogy nem mertem beledugni, nem a mikéntjéről 😅 Bennem nincs annyi erő, mint egy férfiban sajnos, de azóta megoldottuk 😊
2021. okt. 5. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!