Tènyleg ez a hàrom virusirto a legjobb?
"A legjobb vírusírtó az, (mivel az internet hozzáférés hiánya sem garancia semmire) ha inkább be se kapcsolod a gépet. :D"
Végülis ha neked mindegy hogy a jelszavaiddal mit csinálnak idegenek hajrá.
Meg gondolom az se baj ha valami beteg állat kukkol téged titokban.
#34 Te mivek olyan weboldalakat latogattal . En sose kapram be mellette semmit.
De attol is fugg milyen programokat telepitgetsz mi a nevuk
Egy iskola weblapja volt fertőzött.
Egyébként régen csináltam egy webalpot, egyszerű HTML+CSS, aztán évekig nem nyúltam hozzá.
Ha ma megnyitnám, a Defender (és az összes többi irtó is) riaszt, hogy kártékony az oldal (iframe-be beágyazott vírus miatt)
Na egy ilyesmi volt az, amit az ESET nem vett észre.
Fullra minden be volt állítva, mégis beengedte.
Haveromnál a ZAVASZT csak gel volt rakva, de kipróbáltuk, és ugyanarra a fertőzött oldalra AZONNAL reagált, mindenféle állítgatás nélkül.
Amúgy meg a mezei felhasználó felrakja az irtót és annyi, úgy gondolja, védve van, aztán kiderül, hogy mégse?
Kedvencem az "eset online"
Ami ugye arra lenne hivatott, hogy letöltés nélkül, online fusson át a gépen.
De mégis le kell tölteni hozzá egy EXE fájlt, amit ha a vírus már eleve figyel a háttérben, akkor még a futtatás előtt meg tudja fertőzni.
Hát, Doszka, én azt mondom azért, mert a böngészők-be, ott a Sandbox, például, chrome-ba, és az így néz ki:
Untrusted, és low az integrity szintjük, az alap, a medium. Viszont, az alsóbb szinteken, ha online képes is átvizsgálni, nagyon kevés fájlt lenne képes, a böngésző, átvizsgálni. Ezért más megoldást találtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!