NordVPN előfizetéskor az Áfa kifizetése opcionális? Mik lehetnek egy közösen használt VPN fiók buktatói?
Olyanokat szeretnék kérdezni, akiknek már volt előfizetésük NordVPN-re.
Előfizetéskor a kiválasztott országtól függően az árhoz az áfa is hozzáadódik. Viszont a szolgáltató egy 2019-es twitterüzenetben azt mondta, hogy a lakhelyet nem ellenőrzik, ezért tulajdonképpen az áfafizetés opcionális. ( [link]
Ez tényleg így van-e, vagy származhat belőle gondja az embernek, ha pl. magyarországi lakos létére a Fülöp-szigeteket jelöli meg?
Egy másik dolog:
A NordVPN azt írja a honlapján, hogy egyszerre akár 6 eszközt is használhatunk egyazon előfizetett fiókkal.
Arra gondoltam, hogy beszélek 2-3 ismerősömmel, és összedobjuk a kb. 30000 Ft-os árat. Erre készítenék egy külön e-mail-címet jelszóval, amely adatokat máshol nem használnánk, csak a NordVPN-es bejelentkezéshez.
Ez az ötlet lehet-e működőképes a gyakorlatban? Milyen problémák merülhetnek fel szerintetek?
Én szerintem nem az alapján számol ÁFÁ-t, hogy Te mit írsz be, hanem hogy milyen kártyával fizetsz. Ha magyar bankkártyával, akkor kapod a magyar ÁFÁ-t is. Nem biztos, de valószínű, én így csinálnám.
Amúgy milyen problémák? Leírtad: a közös használat. Állandó és biztosan előfoduló problémák forrása :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!