Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudtok olyan képernyővédőt...

Lambo96 kérdése:

Nem tudtok olyan képernyővédőt ami lejelszavazza a képet?

Figyelt kérdés
Az üdvözlőképernyő szart se ér mert ki lehet kapcsolni attól a gépet.Nekem olyan kéne ami olyan mintha lefagyasztaná a gépet és csak jelszóval lehet feloldani
2010. aug. 31. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
ha kihúzod a konnektorból, akkor is ki lehet kapcsolni -.-
2010. aug. 31. 13:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó de csak nem vaok olyan hülye hogy rongáljam a tápot -.-
2010. aug. 31. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nem létezik...
2010. aug. 31. 16:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Én egyszer láttam torrentes oldalon de hülye voltam és nem töltöttem le :D
2010. aug. 31. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
...és ha be van nyomva ez a képernyővédő akkor hiába nyomkodják a gép kikapcsoló gombját nem kapcsol ki?! Elég irreális.
2010. aug. 31. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Kis tesóm miatt kellene mert fojton nyomkodja amikor kimegyek de a bekapcsoló gombot nem ismeri meg amúgyis el van dugva :D
2010. aug. 31. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Windows-t nem használok,de elméletileg be lehet állítani hogy zárolja a képernyőt x idő elteltével amit csak a bejelentkező jelszó megadásával lehet feloldani,más esetben semmit nem lehet csinálni a géppel,ki kapcsolni sem.Elméletileg...

Lépj be a képernyővédő beállításaihoz és ott ki birod pipálni hogy jelszóval zárolja a hozzáférést a géphez,és hogy mennyi idő elteltével...Legalábbis Windows XP-n.

Itt egy le írás angolul:

[link]

Mondjuk ha a tesód villám gyors,akkor ez sem fog segíteni,mert minimum 1 perc-nek el kell telni hogy zárolja.....

Más rendszereken (Linux,MacOS) egy kattintással le lehet zárni a hozzáférést a géphez,biztos WIndows-on is meg lehet csinálni,de sajna azt nem tudom hogy.

2010. nov. 20. 17:26
 8/9 anonim válasza:

Ahha, öcsike-kompatibilitási problémák...nem is a képernyőkímélővel van neked akkor gondod hanem a power-gombbal.:)

Szerintem a te barátod a Vezérlőpult > Megjelenítés > Képernyőkímélő fülének > Energiaellátás gombja lesz:

[link]

Lenyíló menüből állíthatod, hogy mit csináljon a gép ha piszkálják a power gombot.;)

2010. nov. 20. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:

17:26

XP-t használok, 10 éve, de eddig fel se tűnt az a jelszavas védelem cucc a képernyőkímélő idejének beállítása mellett, pedig majd' kiszúrta a szemem. Köszi!

Utolsó válasszal kombinálva kiderül, hogy xp-ből is ki lehet még hozni valamit :)

2010. nov. 21. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!